Selecteer een pagina

Incidentonderzoek

Incidentenonderzoek met gevaarlijke stoffen

Wanneer het mis gaat met chemisch / gevaarlijke stoffen zijn de consequenties vaak ernstig. Het bedrijf komt in het nieuws en er volgt een onderzoek naar het hoe en waarom. De gevolgen kunnen groot zijn. Een gedegen incidentenonderzoek is dan vereist.

Incidenten met gevaarlijke stoffen veroorzaken vaak niet alleen schade op de korte termijn, maar vaak ook op de lange termijn. Een goede kennis op het gebied van chemische stoffen, de risico’s die daarbij komen kijken en de effecten op de korte – en lange termijn is essentieel om een gedegen onderzoek uit te kunnen voeren. SafetyNet Consultants zijn al jaren dé experts op het gebied van gevaarlijke stoffen en staan bedrijven en overheden bij met onderzoek en advies.

Ook voor uw dienst kunnen wij incidentonderzoek verrichten. Daarbij staat een onafhankelijke neutrale houding voorop. Het systematisch zoeken naar de oorsprong behoort tot tot onze expertise. Of u nu overheid, verzekeraar of bedrijf bent als opdrachtgever bepaalt u de opdracht en koppelen de onderzoeksresultaten uitsluitend naar u terug. Wilt u dus onderzoek laten verrichten, neem dan contact met ons op.

Meer informatie aanvragen!

2 + 8 =