Selecteer een pagina

Risico inventarisatie gevaarlijke stoffen

Regelgeving gevaarlijke stoffen

Veel bedrijven weten niet op welke plaatsen binnen hun bedrijf gevaarlijke stoffen voorkomen en welke risico’s ze daarmee lopen. Gevaarlijke stoffen kunnen er voor zorgen dat medewerkers in het ziekenhuis belanden of erger. Daarnaast zijn er tientallen wetten, besluiten en regels die het vervoer, de opslag en de etikettering van gevaarlijke stoffen regelen. Weet u of uw bedrijf aan al die regels voldoet? SafetyNet Consultants biedt u de Risico Inventarisatie Gevaarlijke stoffen.

In een beperkt aantal uur wordt uw bedrijf met behulp van een zelf ontwikkelde methodiek gescreend op gevaarlijke stoffen, alsmede de organisatie van processen, het vervoer en de opslag, de kennis bij medewerkers, de gebouwen en de inrichting.

Na de RIE gevaarlijke stoffen volgt een rapportage met conclusies en aanbevelingen. Deze kan worden ingebracht bij de wettelijk vereiste Risico Inventarisatie en Evaluatie. Onze diensten bieden we aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wanneer wij uw interesse hebben kunnen wekken.

Meer informatie aanvragen!

13 + 5 =