Selecteer een pagina

Trajectbegeleiding ISO9001

Trajectbegeleiding invoering en handhaving ISO9001

De ISO9001: 2015 norm geeft de eisen weer van het kwaliteitsysteem van een bedrijf en vooral ook de wijze waarop een bedrijf met het kwaliteitsmanagement omgaat. Niet alleen de klantentevredenheid moet in het systeem tot uiting komen, ook de processen dienen te zijn vastgelegd. In de 2015 versie wordt nog meer benadrukt:

– méér klantfocus.
– met meer gevoel voor risicomanagement en minder bureaucratische systematiek.
– een betere aansluitng van processen op de strategie van de onderneming.

De specialisten van SafetyNet Consultants zijn reeds jaren actief in het voorbereiden en ontwikkelen van beleid binnen bedrijven om een succesvolle certificering voor de ISO9001 mogelijk te maken. Met name de ervaring en vooral de praktische invulling maken de aanpak succesvol.

Naast een begeleiding om te komen tot een certificering zijn bedrijven bij SafetyNet Consultants dankzij een redelijk uurtarief, ook voor het in stand houden van de certificering van bestaande certificaten, aan het juiste adres.

Na de RIE gevaarlijke stoffen volgt een rapportage met conclusies en aanbevelingen. Deze kan worden ingebracht bij de wettelijk vereiste Risico Inventarisatie en Evaluatie. Onze diensten bieden we aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wanneer wij uw interesse hebben kunnen wekken.

Meer informatie aanvragen!

2 + 7 =