Selecteer een pagina

Trajectbegeleiding Seveso bedrijven

Ondersteuning en advies VR- en PBZO plichtige bedrijven

Sinds 1 januari 2024 is met de komst van de Omgevingswet de naam BRZO in Nederland verdwenen en heet het zoals de Europese benaming; namelijk Seveso. Bedrijven die chemische stoffen opslaan of langdurig in hun procesinrichting hebben, worden binnen de Seveso afhankelijk van de hoeveelheden ingedeeld in de categorie PBZO plichtig of VR plichtig. Bedrijven binnen deze categorieën dienen een VBS op te stellen, PBZO bedrijven bovendien een PBZO document en VR bedrijven een VR rapport.

SafetyNet Consultants heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het Seveso en begeleiden veel Seveso plichtige bedrijven. Die jarenlange ervaring strekt zich uit tot het opzetten van veiligheidsbeheersystemen (opstellen procedures), uitvoeren van de identificatie van gevaren en het opstellen van het PBZO document en VR rapportage. Tevens voeren wij VBS audits uit om te testen of het veiligheidsbeheersysteem functioneert. Trajectbegeleiding BRZO

Wenst u bij het opzetten van uw VBS, VR of uw PBZO document de hulp in te roepen van een professional, dan bent u bij SafetyNet Consultants aan het juiste adres. Niet alleen werkte SafetyNet Consultants zelf mee aan het opstellen van de PGS 6, maar verzorgde ook diverse landelijke publicaties op het gebied van het Seveso, waarmee landelijke bekendheid werd verworven.

SafetyNet Consultants begeleidt veel Seveso III bedrijven:

“De gezamenlijke conclusie is dat het veiligheidsrapport voldoet en de gegevens volledig zijn”   Bedankt voor de door jullie geleverde kwaliteit!

Meer informatie aanvragen!

3 + 13 =