Selecteer een pagina

Cursus Opslag van lithium-houdende energiedragers (PGS37)


Volg op 14 juni 2024 de Cursus PGS37 – Opslag van lithium-houdende energiedragers te Arnhem Duiven

Volgens de PGS37-2 dient minimaal één PGS37-2 Opgeleid Persoon aangesteld te zijn door het bedrijf, die tijdens werkzaamheden in de opslagvoorziening aanwezig zal moeten zijn. Aangezien deze persoon ook wel eens met vakantie is of ziek zal zijn, komt dat vaak uit op minimaal 2 personen. Deze Opgeleid Persoon moet aantoonbaar voldoende vakbekwaamheid hebben op het gebied van: De PGS-voorschriften die van toepassing zijn op zijn/haar werkzaamheden en omgang met de middelen die voor bestrijding van incidenten met energiedragers aanwezig zijn dienen in de cursus terug te komen.

Met deze cursus doen medewerkers van bedrijven, instellingen en overheden gedegen – en vooral praktische kennis van zaken op. Tijdens de cursus is voldoende ruimte om eigen vragen te stellen en praktijkcases naar voren te brengen. Na deelname aan de cursus ontvangt de deelnemer het PGS37 certificaat van SafetyNet Educations.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor een breed publiek van medewerkers van magazijnen, productiebedrijven, vergunningsverleners, inspecteurs etc.

 

Voorwaarden?

  • Kosten: 499,- per persoon
  • Duur: 8:30 – 16:30 uur
  • Locatie: Arnhem Duiven, Van der Valk Hotel
  • Datum: 14 juni 2024
  • Inbegrepen: Cursusmap, certificaat van deelname, uitgebreide lunch en koffie/thee
Cursus opslag lithium-houdende energiedragers PGS37

Inschrijven voor de cursus

12 + 13 =