Selecteer een pagina

Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag


Volg op 26 Maart 2021 de Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag.

Voor de opslaghouder van gevaarlijke stoffen vormt het Vastopgestelde brandbeheersings- en brandblussysteem (VBB-systeem) een belangrijke technische maatregel. Maar met welke normen heeft u te maken en wat zijn de belangrijkste eisen vanuit die normen? Mag u die nieuwe stof of dat nieuwe produkt wel onder uw blussysteem opslaan? En welk blussysteem kiest u voor dat nieuwe magazijn? In de Cursus Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag wordt u aantoonbaar opgeleid (Certified Person) in theorie en praktijk en neemt u de belangrijkste kennis van de verschillende normen en systemen tot u, zodat u in de toekomst verantwoorde beslissingen kan nemen.

Voor wie

De brancheverenging voor de chemische logistiek streeft u er naar dat ieder bedrijf beschikt over een aangewezen Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag**. De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten. Bovendien ontvang je na deelname het Certificaat Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag***.

Duur

De Cursus Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag start met het doorlopen van de E-learning Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag. U ontvangt na aanmelding in de weken voorafgaand aan de praktijkdag een uitnodiging. Na afloop van iedere module kunt u vragen oefenen. Na het doorlopen van alle modules wordt u ingepland voor de praktijkdag. Een VBB specialist zal u op deze dag aan de hand van een presentatie en het op locatie (magazijnen) laten zien welke systemen aanwezig zijn en hoe ze werken. De cursus kunt u vervolgens afsluiten met een examen. Heeft u voldoende resultaat dan bent u voortaan Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag

Kosten | Waar en wanneer

  • Kosten: 895,-* per persoon
  • Duur: 8:30 – 16:30 uur
  • Locatie: Nader te bepalen
  • Datum: 14 Oktober 2021
  • Inbegrepen: Eten en drinken op de praktijkdag, Cursusmap, E-learning cursusmodules, nakijken van uw antwoorden door een specialist, Examen, Certificaat.

Registreren

Na aanmelding voor de cursus wordt u ingepland voor de eerstvolgende praktijkdag. In de weken voorafgaand aan de cursus ontvangt u een uitnodiging voor deelname een het theoretisch deel (E-learningmodules). Na deelname aan de praktijkdag wordt u automatisch uitgenodigd deel te nemen aan het Online examen.

* ex btw

** De ‘Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag’ zal aan de IFCL standard  voldoen (International Foundation for Chemical Logistics).

*** het certificaat heeft een geldigheidsduur van 3 jaar

Opgeleid Persoon VBB systemen gevaarlijke stoffen opslag

Inschrijven voor de cursus

9 + 10 =