Selecteer een pagina

Gasmeten containers

Wij kunnen tegen concurrerende tarieven de aanwezigheid van gas en/of damp meten in uw container.

Wanneer uw werknemers een (zee)container uit bepaalde landen betreden, zonder dat vooraf de lucht gecontroleerd is op gevaarlijke gassen, lopen zij en u een aanzienlijk risico op persoonlijke ongevallen, waarbij de gevolgen voor uw bedrijf groot kunnen zijn. Niet alleen giftige gassen die in een container worden gespoten tegen ongedierte zijn een probleem, maar ook kunnen er dampen zijn vrijkomen door bijvoorbeeld uitdampen van verf, lijmen, verpakkingsmaterialen en stuwhout.

Wij kunnen voor u de gasmeting op de door u gewenste locatie uitvoeren op zeecontainers. Onze gasmeetdeskundige komt ter plaatse en voert voor u de gasmeting uit. De uitkomsten van de meting worden door ons uitgewerkt in een gasmeetrapport en op basis van de uitkomsten geven wij een advies over de betreding van de zeecontainer of een gasvrij verklaring. Wanneer er gassen worden aangetroffen die de grenswaarden overschrijden dan kunnen wij u tevens adviseren over de te nemen acties.

Wij kunnen voor u op uw eigen locatie de afkeur container ontgassen / ventileren.

De door ons in te zetten gasmeetdeskundigen zijn vakbekwaam opgeleid. Voor het gasmeten van containers zijn wij voor uw de specialist.

Neem contact op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie aanvragen!

13 + 11 =