Selecteer een pagina

Stage en vacatures

Vacature: Freelance vertegenwoordiger (Regio Noord, Oost, West en Zuid)


Als succesvolle onderneming heeft SafetyNet Nederland een groot productassortiment: van cursussen via E-learning, in-company en open inschrijving, boeken tot adviesdiensten in gevaarlijke stoffen, arbo, vergunningen, milieu en veiligheid. Voor het werven van cursisten en adviesopdrachten zoeken we voor de verschillende regio’s iedere een zelfstandig vertegenwoordiger. Binnen deze freelance functie is het verdien-potentieel flink. We beschikken over klantenbestanden en marketingmaterieel.  Kennis van zaken is niet de eerste vereiste, verkooptalent wel. Heb je interesse?
Laat het dan even weten op info@safetynet-nederland.nl

 

Freelance advertentieverkoper

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging met potentieel leuke verdiensten? Het tijdschrift Chemische Logistiek Magazine bestaat nu precies een jaar en is op zoek naar een Freelance Advertentieverkoper. Naast advertenties kun je ook abonnementen verkopen. Natuurlijk krijg je van ons een contactlijst en leads om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Wil je alvast een kijkje nemen op de website, surf dan naar www.chemische-logistiek.nl

 

Vacature: ADN veiligheidsadviseur


Met enige regelmaat ontvangen wij opdrachten op te treden als ADN (binnenvaart) veiligheidsadviseur. Hiervoor zijn we op zoek naar een zelfstandige of iemand in loondienst die tijd beschikbaar heeft. Uitvoering zal geheel onder de vlag en verantwoordelijkheid van SafetyNet Nederland geschieden. Betaling geschiedt per opdracht. Heb je interesse? Laat het dan weten via 
info@safetynet-nederland.nl

 

Vacature: Vertegenwoordiger gevaarlijke stoffen advies en opleidingen (België)

SafetyNet Consultants en SafetyNet Educations zijn op zoek naar een freelance vertegenwoordiger. De bedrijven zijn specialist in het adviseren van klanten op het gebied van gevaarlijke stoffen en bieden E-learning cursussen aan. Inmiddels zijn bedrijven actief binnen meerdere landen binnen Europa. De beoogde kandidaat gaat op freelance basis gevaarlijke stoffen diensten en E-learning cursussen verkopen in heel België.

Weten wat we zoal verkopen? Op de website https://www.adr-veiligheidsadviseur.be vind je onze adviesdiensten, terwijl je in onze webshop https://gevaarlijkestoffen-shop.be de E-learning cursussen vind welke we aanbieden. Jij ontvangt een deel van de omzet welke je binnenhaalt.

Ervaring in de verkoop is een pluspunt, maar ook mensen die er zin in hebben en bereid zijn om bij te leren mogen zich aanmelden. Vlot, en sociaal zijn in de omgang met klanten met een vlotte beheersing van de Nederlandse taal is echter wel vereist. Een geldig rijbewijs B en een eigen wagen zijn wel vereist.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be


Freelance ADN / RID / IATA veiligheidsadviseur

SafetyNet Consultants beschikt over ADR veiligheidsadviseurs in Nederland en Vlaanderen. We zijn echter nog wel op zoek naar veiligheidsadviseur op het gebied van ADR, RID en IATA. Onze voorkeur gaat uit naar personen die om te beginnen een vaste baan elders hebben een een paar uur in de week over hebben. Ervaring als veiligheidsadviseur is gewenst voor deze functie.

Interesse? Mail ons op info@safetynet-nederland.nl