Selecteer een pagina

Stage en vacatures

Vacature: Trainers gezocht!

SafetyNet Nederland is op zoek naar divers trainers. Aantoonbare ervaring in het verzorgen van ADR opleidingen, VCA, Preventiemedewerker etc ?

Interesse? Mail ons op info@safetynet-nederland.nl 

 

Vacature: Vertegenwoordiger SafetyNet Nederland (ZZP)


Als succesvolle onderneming heeft SafetyNet Nederland een groot productassortiment: van cursussen via E-learning, in-company en open inschrijving, boeken tot adviesdiensten in gevaarlijke stoffen, arbo, vergunningen, milieu en veiligheid. Voor het werven van cursisten en adviesopdrachten zoeken we een zelfstandig vertegenwoordiger. Binnen deze freelance functie is het verdien-potentieel flink. We beschikken over klantenbestanden en marketingmaterieel.  Kennis van zaken is niet de eerste vereiste, verkooptalent wel. Heb je interesse?
Laat het dan even weten op info@safetynet-nederland.nl

 

Vacature: Vertegenwoordiger gevaarlijke stoffen advies en opleidingen (België)

SafetyNet Consultants en SafetyNet Educations zijn op zoek naar een freelance vertegenwoordiger. De bedrijven zijn specialist in het adviseren van klanten op het gebied van gevaarlijke stoffen en bieden E-learning cursussen aan. Inmiddels zijn bedrijven actief binnen meerdere landen binnen Europa. De beoogde kandidaat gaat op freelance basis gevaarlijke stoffen diensten en E-learning cursussen verkopen in heel België.

Weten wat we zoal verkopen? Op de website https://www.adr-veiligheidsadviseur.be vind je onze adviesdiensten, terwijl je in onze webshop https://gevaarlijkestoffen-shop.be de E-learning cursussen vind welke we aanbieden. Jij ontvangt een deel van de omzet welke je binnenhaalt.

Ervaring in de verkoop is een pluspunt, maar ook mensen die er zin in hebben en bereid zijn om bij te leren mogen zich aanmelden. Vlot, en sociaal zijn in de omgang met klanten met een vlotte beheersing van de Nederlandse taal is echter wel vereist. Een geldig rijbewijs B en een eigen wagen zijn wel vereist.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be