Selecteer een pagina

Transportbedrijven, opslag en groothandel

Van oorsprong zijn de transportbedrijven en distributiebedrijven de basis van onze dienstverlening. Voor veel transportbedrijven zijn de Consultants van SafeyNet hun ADR veiligheidsadviseur. Ook voor kleinere logistieke bedrijven, zoals koeriers zijn we de adviseur. Zo zijn we de ADR veiligheidsadviseur voor veel eigen rijders. Voor diverse materialen hebben we voor Nederland een webshop zoals ADR boeken, ADN boeken, RID boeken en IMDG boeken. Ook voor de inhoud van een ADR koffer kunt u terecht in de webshop.

Op dit moment breiden we deze dienstverlening uit naar België waar we onze eigen ADR veiligheidsadviseur speciaal voor Vlaanderen hebben. Overigens hebben we voor België onze eigen webshop met de toepasselijke naam Gevaarlijke stoffen shop.

Voor diverse afvulbedrijven en verzorgen wij het advies pgs15 voor veel bedrijven die willen weten of hun opslag aan de criteria van deze richtlijn voldoet.

Diverse opslagbedrijven die onder het BRZO vallen begeleiden we met het opzetten van hun Veiligheidsbeheersysteem, opstellen van de Veiligheidsrapportage en PBZO document. Daarbij beginnen we meestal met het uitvoeren van een scenario-analyse.